Skip to content

LA TG Film Fest Showcase

April 12, 2014
tags: , , ,

tg film

Please join us for a day of trans and queer cinema as we showcase recent short programming, documentaries and narratives by and for our community!

Specific program details to be announced before the 19th (subject to change)!
12pm: Documentaries (90 Min)
1:30pm: Break (30 Min)
2:00pm: Shorts (90 Min)
3:30pm: 1 hour lunch/mixer
4:30pm: Shorts (90 Min)
6:00pm: Break (30 min)
6:30pm: Feature (90 Min)
8:00pm: Feature Q+A (30 Min)
8:30pm: After Party

Tickets are $15 for the day, and are available both at the door or online. http://www.brownpapertickets.com/event/629971

If you haven’t followed us on facebook, please do so to ensure you get updates for this and all future screenings and events! TG Film Fest: The Los Angeles Transgender Film Festival

Sat, Apr 19th. Noon-9pm.

West Hollywood Library, 625 N San Vicente, WeHo
Facebook event.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: